flowers@fuggetlenalkusz.hu
Flowers And Daniel

Gépjármű Élet Lakás és Vagyon Utazás
KGFBKockázatiÉpületSnowboard, Sí
CascoBefektetésIngóságExtrém sport

Baleset
TársasházBúvár

Egészség
Nyaralás

Gépjármű biztosítás

 • KGFB
  A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alapján a biztosító a gépjármű üzemeltetése során az általunk másoknak okozott károkat téríti meg. A biztosítási díj ellenében a biztosító átvállalja az okozott kár teljes vagy részleges megtérítését.

 • Casco
  A casco biztosítás saját gépjárművünkben keletkezett töréskárokat, valamint az időjárási viszontagságokból eredő elemi károk téríti meg, továbbá lopás és részlopás esetén nyújt fedezetet.


Életbiztosítás

 • Kockázati
  A gondosan megválasztott életbiztosítás alkalmas arra, hogy növelje biztonságunkat, és lehetőséget adjon az esetleges veszélyhelyzetek következményeinek megoldásához. A biztosítási esemény (élethelyzet) általában pénzben nem fejezhető ki, így a biztosító és a vele szerződő fél szabadon határozhatja meg a biztosítási összegét.

 • Befektetés
  Az életbiztosítások manapság már aligha tekinthetőek kizárólag biztosításnak, jóval inkább befektetésnek. Az ügyfelek saját elképzeléseik alapján dönthetik el, hogy milyen célra szeretnének spórolni: saját jólétükre, nyugdíjuk kiegészítésére, egészségük megóvására, gyermekeik jövőjére.

 • Baleset
  Egy baleset, amely személyi sérülést okoz, nem csupán lelki traumát, hanem nagy anyagi megterhelést jelent a károsultaknak és családjának.
  A balesetet megakadályozni nem tudjuk. A megfelelő kórházi ellátás biztosítása, az orvosi beavatkozások, szükség esetén a megfelelő egészségügyi kellékek beszerzése sokba kerül. Mindezek mellett egy családfő elvesztése, vagy munkaképtelenné válása tovább nehezíti a helyzetet. A megnövekedett anyagi terhek, a kieső munkabér kiegészítésére szolgál a baleset biztosítás, amely előre pontosan kalkulálható évi néhány ezer forintért hathatós segítséget nyújt a hirtelen, váratlanul jelentkező százezres, akár milliós költségek megfizetésére az egész családnak.


 • Egészség
  Az egészségbiztosítás az egészség megőrzéséhez és a betegségek elkerüléséhez nyújt olyan anyagi, szakmai és szervezési hátteret, amely segítségével a biztosított nyugodt körülmények között, korszerű és gyors gyógykezeléssel a lehető leghamarabb épül fel. Egészségbiztosítás használatával a biztosított egyszerre takarít meg időt és pénzt úgy, hogy magasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatást kap.

Lakás- és Vagyonbiztosítás

 • Épület
  Súlyos anyagi terheket róhat ránk egy betörés vagy lakástűz, de az utóbbi évekre jellemző, szélsőséges időjárás változások is. Egy lakásbiztosítás megkötésével, egy káreseményt követően az eredeti állapot helyreállítása felgyorsítható, biztosítható és további anyagi terhet már nem jelent a család számára.

 • Ingóság
  Egy lakásbiztosítással továbbá kedvezően lehet saját és közös is ingóságot fedezetbe venni.

 • Társasház
  A biztosítás alapján az épület egésze  biztosított, a pincétől egészen a tetőig, beleértve az épület összes falazatát, födémet, az épületgépészeti elemeket, mint például a teljes víz-, melegvíz-, csatornahálózatot, az elektromos vezetékeket a mérőórákkal együtt, a szellőző berendezéseket, stb.


Utasbiztosítás

 • Nyaralás
  Az utasbiztosítás a külföldi nyaralás, pihenés során fellépő veszélyhelyzetek (pl. baleset, betegség, poggyászkárok, jogvédelem stb.) esetén nyújt biztonságot és segítséget.

 • Extrém sport
  Továbbá biztosíthatók az extrém sportok kedvelői is (, snowboard, búvárkodás, rafting, stb.)


Jogvédelem

A jogvédelmi biztosítás a magánéletben előforduló peres eljárások, jogi problémák esetén nyújt segítséget. Segíti a biztosítottat saját jogainak érvényesítéséhez a harmadik személlyel szemben. Tehát a jogvédelmi biztosítás olyan kockázatokat fedez, térít meg ami semmilyen más biztosítási típus nem foglal magába!Fw_banner